Raalte Muziek Quiz

Om ook de jongere generaties te bereiken is gewerkt aan een speciale muziekquiz over de glorietijd van de Raalter beatbands uit de jaren 60-70 die voor hun (groot)ouders zo belangrijk waren. Vragen kunnen varieren van lokale bands tot internationale bands. 

De quizvragen gaan over Raalte en de Raalte beatbands en de nationale en internationale muziek uit de jaren ’60 en ’70. De vragenlijsten kunnen dan afgehaald bij Albert Heijn Raalte en Schulten Lederwaren.

Iedereen van jong tot oud is welkom om hier aan mee te doen. Veel antwoorden zijn via Google te vinden! Mooie prijzen liggen in het verschiet!

Voorwaarden voor deelname aan de MGB quiz;

De actieperiode loopt van 15 september t/m 5 oktober. Quizkaarten kunnen worden opgehaald bij de informatiebalie van Albert Heijn Raalte en Schulten Lederwaren maar is ook te downloaden op www.mgbraalte60-70.nl

De antwoorden kunnen uitsluitend ingeleverd worden bij de Albert Heijn Raalte en Schulten Lederwaren Raalte.

Sluitingsdatum; 5 oktober 2022.

               * 1e prijs : E 200,- gratis boodschappen AH Raalte

               * 2e prijs : E 175,- kofferset Schulten Lederwaren

               * 3e prijs : E 100,- gratis boodschappen AH Raalte

Deze prijzen worden aangeboden door uitsluitend het Albert Heijn filiaal in Raalte. Dit aanbod geldt t/m 31 december 2022.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar van de quiz wordt bekendgemaakt op de MGB Raalte 60-70 reünie Bij Lampe op zondagmiddag 9 oktober 2022.